فوت و فون اصلي درست کردن يک ژله حرفه اي


حتما تا حالا برايتان پيش آمده که براي ميهماني ژله آماده کرده ايد و موقع سرو با نبستن ژله روبرو شده ايد.


ژله يک دسر خوشمزه است که طرز تهيه ساده اي دارد.


براي اينکه ژله اي زيبا، خوش طعم و حرفه اي درست کنيد بايد فوت و فن هاي درست کردن آن را بياموزيد. در اين بخش از کيک نت نکات مهم تهيه ژله را ياد مي گيريم.


کيک_نت


فوت_و_فن_ژله

فوت_و_فن_ژله



طرز تهيه ژله ساده


يک بسته ژله با هر طعمي که مي پسنديد را انتخاب کنيد و با يک ليوان آب جوش مخلوط کنيد و خوب هم بزنيد تا کاملا حل شود. بعد نصف ليوان آب سرد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنيد و درون قالب خود بريزيد.


آماده سازي قالب


يک قالب به دلخواه انتخاب کنيد بهتر است قالب شما پلاستيکي و يا سيليي باشد. اما مي توانيد از همه جنس قالب استفاده کنيد.


براي اينکه ژله راحت تر از ظرف جدا شود


قالب را روغن مالي کنيد و نيم ساعت داخل فريزر بگذاريد و بعد مايع ژله را داخل آن بريزيد.


برگرداندن دسر و ژله



  • استفاده از آب داغ


هنگامي که دسر کاملا بست، قالب دسر را ده تا بيست ثانيه داخل يک ظرف محتوي آب داغ مي گذاريم سپس ژله را به ظرف مورد نظر منتقل کنيد.اگر ژله کمتر ازاين زمان در آب داغ قرار بگيرد ژله کامل جدا نمي شود و اگر زمان قرار گرفتن ژله در آب زياد باشد ژله شما آب خواهد شد و آب مي اندازد.



  • استفاده ازحوله گرم و سشوار


شما مي تونيد بعد ازبستن ژله آن را همراه قالب در ظرف برگردانيد، حوله اي ازقبل گرم شده را دور قالب بپيچيد تا قالب جدا شود. يا همه جاي قالب سشوار بگيريد تا دسر از قالب جدا شود.


ژله_کيک_نت


جدا کردن ژله از قالب هاي پيرکس


روش استفاده از آب گرم اگر قالبتان پيرکس باشد مناسب نيست زيرا در اثر تغيير ناگهاني دما ظرف پيرکس مي شکند. هنگام درست کردن ژله در ظرف پيرکس مقداري آب به ديواره هاي ظرف قبل از اينکه مواد ژله را در ظرف بريزيد بپاشيد. زمان در آوردن ژله از قالب اجازه دهيد تا چند دقيقه بيرون از يخچال باشد و سپس آن را برگرداند.


طريقه شفاف شدن ژله


براي اينکه ژله شفاف تري داشته باشيم بعد از حل کردن پودر ژله در آب جوش ظرف را روي بخار آب مي گذاريم تا تمام ذرات ژله به حالت بن ماري حل شده و شفاف شود.


روش زود بستن ژله


براي درست کردن فوري ژله زماني که ژله را بن ماري کرديد، از سه چهارم ليوان يخ به جاي يک ليوان آب سرد استفاده کنيد. يخ ها رو داخل ژله داغ ريخته و هم بزنيد تا حل شود اما ژله را با يخ داخل يخچال نگذاريد. پس از آب شدن يخ ها، ژله را در طبقات بالاتر يخچال که خنک تر هست بگذاريد تا ژله شما در نيم ساعت حاضر شود.


 


#طرز_تهيه_ژله_ساده


#علت_نبستن_ژله


#ژله_چند_رنگ


#علت_خراب_شدن_ژله


#ژله_حرفه_اي


#روش_زود_بستن_ژله

با خامه صبحانه چگونه خامه فرم گرفته درست کنيم؟

فوت و فون اصلي درست کردن يک ژله حرفه اي

ژله ,آب ,قالب ,کنيد ,ظرف ,مي ,ژله را ,فوت و ,درست کردن ,کنيد و ,اينکه ژله

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرید اینترنتی بلیتز بخاری لحظه ها hschoolargorgin pikasogerafist filmmaker اجناس فوق العاده مهان جهان زیست شناسیBiology ادبیات ایران و جهان