طرز تهيه خامه فرم گرفته
مواد لازم براي تهيه خامه فرم گرفته :
خامه صبحانه | 400 گرم |
پودر شکر | 100 گرم |
طرز تهيه خامه فرم گرفته :
خامه فرم گرفته که در دنيا با نام ويپينگ کريم شناخته ميشود، همان خامهاي است که براي تزيين کيک و شيرينيتر از آن استفاده ميشود. خامه زده شده يا خامه فرم گرفته خامهاي است که توسط همزدن با همزن برقي، همزن دستي يا چنگال، هوا به داخل آن وارد شده و به صورت سبک و پَرمانند در ميآيد.
طعم خامه فرم گرفته کمي شيرين است و گاهي اوقات به آن وانيل نيز اضافه ميشود. خامه فرم گرفته به دو صورت تهيه ميشود: در صورتي که با شکر تهيه شود، کرم شانتيلي ناميده ميشود و در صورتي که خامه به تنهايي و بدون داشتن شکر زده شود، به فرانسوي Crème fouettèe (کرم فوته)ناميده ميشود.
در اينجا قصد داريم طرز تهيه نوع اول يعني خامه فرم گرفته با خامه صبحانه را به شما آموزش دهيم که بسيار ساده، اما وقتگير است و نياز به صبر و حوصله و دقت دارد.
براي تهيه خامه فرم گرفته، بعد از بازکردن در پاکت خامه، آب داخل آن را دور ريخته و خامه پاکتي را داخل ظرف استيل ريخته و روي خامه پودر شکر بريزيد.
با چنگال و فقط به اندازهاي که شکر داخل خامه مخلوط شود، مواد را هم بزنيد.
حالا خامه زده شده را داخل فريزر قرار دهيد تا تگري شود. بسته به فصل، مدت زمان ماندن خامه در فريزر متفاوت است. براي مثال در فصل زمستان بعد از 20 دقيقه خامه شما آماده خواهد بود، اما اگر در فصل تابستان هستيد، زمان بيشتري لازم داريد.
بعد از زمان مورد نظر، شکل خامه شما کمي از حالت شل درآمده و کمي سفت خواهد بود.
توصيه ميشود از ابتدا يک ظرف بزرگ را براي کار انتخاب کنيد، زيرا حجم خامه در آخر حداقل 6 برابر ميشود و به ظرف بزرگ نياز است.
در اوايل کار، خامه کاملا آب ميشود، ولي صبور باشيد و همينطور به همزدن ادامه بدهيد.
همچنين در اوايل کار، داخل خامه تکههاي چربي مشاهده ميکنيد، اما نگران نباشيد. به همزدن ادامه دهيد.
به همين ترتيب 5 دقيقه، 5 دقيقه همزدن را ادامه دهيد تا حديکه ديگر تکههاي چربي در خامه به چشم نخورند و خامه کاملا يکدست، لطيف و پفکي شده باشد.
اين کار را آن قدر ادامه دهيد تا خامه به فرمي برسد که رد پرههاي همزن داخل آن باقي بماند.
در اين مرحله اسانس مورد نظر (حدود 3 قطره) و در صورت تمايل مقداري رنگ خوراکي به خامه فرم گرفته اضافه کنيد.
درباره این سایت